Grill point

Rólunk

Vállalkozásunk fő profilja a lézeres show műsorok készítése és lebonyolítása

Legyen szó effektshow-ról, vagy animációról akár a kettő kombinációjáról. Célunk, hogy a lézerek nyújtotta felejthetetlen látványt szélesebb körben is ismerté és megfizethetövé tegyük. Vállaljuk továbbá látványtechnikai lézerrendszerek kiépítését. Valamint DMX vezérelt lézerek átalakítását DMX-ILDA vezérlésüvé. A lézerekkel való ismeretségünk a 90-es évek elején-közepén kezdödött. Lenyűgözött a lézerek alkotta látvány és természetesen maga a működési elve.Közelebbi kapcsolatba akkor kerültünk vele amikor sikerült beszerezni egy orosz rézgőz lézert. Mai szemmel nézve, egy eléggé elavult technikát képviselt, de a teljesítménye és az impulzusos müködése miatt a mai napig sok tekintetben utolérhetetlen. A rézgőz lézer alapján lett kifejlesztve a réz bromid lézer. Ez a lézer szintén rendelkezik a rézgőz elönyös tulajdonságaival. Elhivatottságunknak és kitartásunknak köszönhetöen a 90-es évek végére kelet-Magyarország meghatározó lézeres csapatává váltunk.

Miben különbözünk? Mivel dolgozunk?

Sokan vannak akik lézeres show műsorokkal foglalkoznak, de csak kevesen akik saját technikával rendelkeznek.

 Az elmúlt 20 évben folyamatosan fejlesztettünk a mindenkori igényeknek megfelelően. Animációs lézergépeink mindegyike full color. Adódik a kérdés? A piacon miért lehet a " Szolnok-Laser" a legjobb ár érték arányú vállalkozás? Erre egyszerű a válasz. Technikánk teljes mértékben a sajátunk. Lézertechnikai vezérlőprogramokból pedig előnyben részesítjük a MONCHA szoftverét. Természetesen ezen kívül rendelkezésünkre áll több szoftver is az igények maximális kiszolgálása érdekében. 

Mivel foglalkozunk még?


Igény esetén vállaljuk látványtechnikai lézer berendezések elkészítését, javítását, modulok, rajzolófejek, ditrók, dmx show kártyák beszerzését. Valamint vállaljuk képek, elképzelések alapján Ilda animációk elkészítését! Valamint lézerberendezések bérbeadását komplett vezérlőrendszerrel telepítve.

Keresünk továbbá együttműködő partnereket a szolgáltatóipar ezen szegmenséből. Tapasztalataink szerint egyre nagyobb az igény arra, hogy a megrendelő egyben kapja a csomagot és ne kelljen külön-külön megkeresnie a különböző szórakoztatóipari vállalkozásokat.

Kiket keresnénk? Bárkit aki úgy érzi helye van ebben a szegmensben. Néhány egyszerű példa: Tűzijátékkal foglalkozó vállalkozások, Esküvői szolgáltatással foglalkozó vállalkozások, Hangrendszereket színpadtechnikát felvonultató vállalkozások. 

Megújult honlapunk egyik eleme a linkek fül ahol az érdeklődő a velünk partner szolgáltatások közül válogathat.

© 2018 • Szolnok-Laser